Sviđa mi se

Umetnost igre uz Grandissimo Tango

This article is also available in: English

Beogradska publika uživala je u još jednom baletskom performansu na Beogradskom festivalu igre, a prisutni su nakon predstave imali priliku da osete magiju novog Grandissimo sladoleda

Virtuoznost Drezdenske trupe nastupom na Beogradskom festivalu igre u izvođenju Primarne trilologije upotpunilo je nakon predstave uživanje publike u savršenom ukusu novog Grandissimo sladoleda –Grandissimo Tango.

Umetnost stvaranja plesnog pokreta, novog koreografskog izraza, kao i umetnost stvaranja sladoleda spojili su, Grandissimo sladolede i Beogradski festival igre. U želji da pruži svoj doprinos održavanju jedne od najznačajnijih umetničkih manifestacija u srbiji, kompanija Frikom je sa Grandissimo sladoledom postala prijatelj festivala.

Beogradska publika uživala je u još jednom baletskom performansu na Beogradskom festivalu igre, a prisutni su nakon predstave imali priliku da osete magiju novog Grandissimo sladoleda.

Grandissimo Tango sa svojom jedinstvenom kompozicijom savršeno uklopljenih ukusa žutog krema, biskivta, ananasa, maline i badema je pravo sladoledno umetničko delo stvoreno za trenutke vrhunskog uživanja.