1

Sutra otvaranje festivala Perforacije

This article is also available in: English

Od 14. do 20. lipnja/juna posjetioce festivala očekuje čak 5 premijera, 7 izvedbi, program Noć performansa, sajam knjiga…

U srijedu, 14. lipnja 2017. u Studentskom centru Zagreb, svečano će biti otvoren festival Perforacije, s premijerom Ane Kreitmeyer i Sonje Pregrad „Tamo vani i ovdje unutra“, nakon koje će se održati premijera predstave „Ahmet“ Ine Sladić.

Festival Perforacije održava se niz godina u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku, a ove godine i u Zadru i Osijeku. U programu festivala, iz godine u godinu, predstavljen je širok spektar hrvatskih i inozemnih umjetnika čije se izvedbe temelje na plesnom, kazališnom i likovnom izrazu te prijelaznim i graničnim područjima i disciplinama.

Od 14. do 20.lipnja 2017. na 3 lokacije – Zagrebački plesni centar, Studentski centar i Europski trg u Zagrebu – posjetioce očekuje čak 5 premijera, 7 izvedbi, program Noć performansa, sajam knjiga, predstavljanje publikacije “Die FreundschaftenŽeljka Zorice Šiša, prezentacija BeSpectActive! i 2 radionice za djecu!

Deveto izdanje Perforacija predstavit će premijere Ane Kreitmeyer, Brune Isakovića & Mie Zalukar, Dade Horvat, Vesne Mačković, Damira Bartola Indoša & Tanje Vrvilo te izvedbu Ine Sladić, a inozemni gosti ove su godine Takao Kawaguchi, Nemanja Mutić, Katharina Maschenka, Chiara Bersani i Marco D’Agostin.

Ulaznice i za premijere i za izvedbe su besplatne, ali potrebno ih je rezervirati e-mailom na perforacije@gmail.com, dok raspored ovogodišnjeg programa možete pogledati na www.perforacije.com.